Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

Κάτω η Νέα Δημοκρατία!

Αμάν πια!

τους βγάλαμε κυβέρνηση (και με τη δική μου ψήφο) για να ξεκουμπιστούν οι εκσυγχρονισταράδες και τελικά συνειδητοποιώ ότι τα ίδια ακριβώς με γαλάζιο προκάλυμα κάνουν και αυτοί.

Όχι κύριοι, δε μιλάω για τα ομόλογα. Μιλάω για το πολιτικό στίγμα της παράταξης.

Μιλάω για την αυταρχική επιμονή της Γιαννάκου στο αισχρό βιβλίο των Ρεπούσηδων.

Μιλάω για την κάλυψή της από τον Καραμανλή.

Μιλάω και για το τελευταίο κρούσμα, της Πετραλιά. Σχετικά με τον Χριστόδουλο.

Ούτε οι ΠΑΣΟΚοι τέτοιο μένος πια!

Έγινε ένας διαγωνισμός με χιλιάδες ελληνόπουλα από το εξωτερικό. Πολλούς μήνες τώρα. Διάλεξε ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ την εταιρεία του Λοίζου για την κρουαζιέρα. 500 νικητές (περίπου ένας στους τρεις), 500 παιδάκια, ομογενάκια από τα τέσσερα σημεία της γης θα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Αιγαίο για 10 μέρες και να επισκεφθούν τα μέρη που δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.

Στην κρουαζιέρα αυτή (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, που την εταιρεία επέλεξε ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) προφανώς θα συμμετείχε και ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με καμιά 10αριά άλλους ιερείς. Ο μαθητικός διαγωνισμός έγινε υπό την αιγίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Αλλά ΚΑΙ υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Τίποτα καινούριο δεν έμαθε η αγαπητή Υπουργός αυτές τις μέρες. Μόνο να κρύβεται ξέρει σαν ....νίτσα πίσω από τα φουστάνια της για να τρώνε τις κοτρώνες άλλοι.

Εντάξει, τα ΜΜΕ ευκαιρία ψάχνουν να συκοφαντήσουν τον Χριστόδουλο. Από το 2000 και μετά, το ίδιο βιολί. Το ξέρουμε.

Η Πετραλιά όμως; να βγαίνει και να κατηγορεί, να ΨΕΥΔΕΤΑΙ ότι πρόκειται για κρουαζιέρα ιεραρχών, για υπέρογκα έξοδα, για επιλογή της εταιρείας από την Εκκλησία, και ένα σωρό άλλα τέτοια;

Σε ποιον θέλετε να παραστήσετε την ωραία και την "προοδευτικιά" κυρία Πετραλιά; Σε ποιους; και σε πόσους; πάρτε αυτούς τους τόσους και χάστε όλους τους δικούς σας λοιπόν. Δεν είναι κανένας βέβαιος τη σήμερον ημέραν, αγαπητή.

Αμάν πια!

Είχαμε τη Γιαννάκου, έχουμε τον ανεκδιήγητο Γεωργιάδη, έχουμε και την Πετραλιά.

Περπατά ο Χριστόδουλος - έγκλημα!
Δεν περπατά ο Χριστόδουλος - και πάλι έγκλημα!

Μα και με ψεύδη τώρα;

Ούτε περπατά, ούτε "δεν περπατά" - δυο φορές έγκλημα!!

Τέτοιους πολιτικούς βρίσκουμε και στο ΠΑΣΟΚ αγαπητοί Νεοδημοκράτες.

Επιτέλους συνέλθετε! Η βάση σας δε σας αντέχει!

ΟΥΣΤ ΠΙΑ!

Να κλείσει και να μην ξανανοίξει ποτέ (υπέρ σας) η ψαλίδα.

Αει σιχτίρ και τα βρωμοβιβλία σας κι εσείς μαζί. Εξουσία ξανά το 3000.

Να δούμε πότε θα πάρετε το μάθημά σας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ENA ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://www.famagustaday.info
Στηρίξτε μέσα απο τις σελίδες σας , τα blogs σας , τα άρθρα σας αυτήν την προσπάθεια. Ενημερώστε φίλους, στείλτε τους email. Θα πρέπει μέχρι τις 25 να είμαστε έτοιμοι. Ας το δοκιμάσουμε, είναι ενα απλό κλικ.
http://www.youtube.com/watch?v=putCsi3_ASc

Greg είπε...

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ο παγκοσμιοποιητικός εκσυγχρονισμός της εξαθλίωσης των 2/3 της κοινωνίας να επικρατήσει, είναι να δαιμονοποιήσει τους αντιπάλους του! Είναι φυσικό...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως ολοι τα ιδια σκατα ειναι...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

@Μάρκος που γράφει: "τους βγάλαμε κυβέρνηση (και με τη δική μου ψήφο, πρώτη φορά σε "μεγάλο κόμμα" εξουσίας) για να ξεκουμπιστούν οι εκσυγχρονισταράδες και τελικά συνειδητοποιώ ότι τα ίδια ακριβώς με γαλάζιο προκάλυμα κάνουν και αυτοί."

Μη μου έχεις παράπονο. Πριν τρία χρόνια σου τα έλεγα κι εγώ και ο nativist, τον θυμάσαι; Aν από τότε είχαμε ενισχύσει τον ΛαΟΣ, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά. Λέω, ίσως.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν θα ήταν διαφορετικά και ούτε έχω μετανιώσει. Πρέπει κάθε στιγμή να την κρίνουμε με βάση ό,τι γνωρίζουμε εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση ό,τι γνωρίζουμε τώρα. (αυτό είναι και το μεγαλύτερο σφάλμα των αναθεωρητών ΡεπουσηδοΓιαννάκουδων). Έπρεπε να πάρει το μάθημά του το ΠΑΣΟΚ. Μάθημα που οφείλεται ΚΑΙ στις ταυτότητες.

Μάθημα που πήρε το ΠΑΣΟΚ αλλά έπρεπε να το εισπράξει προκαταβολικά ΚΑΙ η ΝΔ.

Τώρα ήρθε η ώρα να το πάρει το μάθημα η ΝΔ.

Μοιραία, θα ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι αδιάφορο.

Ο λαός πρέπει να αντιδρά και να δίνει μαθήματα.

Αν δεν τα λαμβάνουν υπόψιν τους, τα μαθήματα θα επαναλαμβάνονται.

Εάν τα λαμβάνουν, τότε η ψήφος μας θα μετατραπεί σε θετική.

Προς το παρόν είναι μόνον αρνητική.

Και η ψήφος στο ΛΑΟΣ θα είναι ψήφος αρνητική, όχι θετική.

Δεν έχω θετικά οράματα από τον ΛΑΟΣ. Διαμαρτυρία είναι.

Το να φέρονται οι Νεοδημοκράτες με τον ίδιο χυδαίο τρόπο στον Χριστόδουλο, ε αυτό δεν το περιμέναμε μετά το 2000/2004.

Φαίνεται ότι έχουμε και στην Ελλάδα "βαθύ κράτος". Εκσυγχρονιστικό-προοδευτικό βαθύ κράτος. Ανεξάρτητο του χρώματος γραβάτας του πρωθυπουργού.

Κάθε ψήφος μας, κάθε πολιτική μας ενέργεια είναι ένα χαστούκι σ' αυτό το εκσυγχρονιστικό βαθύ κράτος.

Μέχρι να έρθει μία μέρα ένας σοβαρός άνθρωπος να το ξεριζώσει.

(Μάρκος)

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει κάθε στιγμή να την κρίνουμε με βάση ό,τι γνωρίζουμε εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση ό,τι γνωρίζουμε τώρα."

Μα με βάση ό,τι γνωρίζαμε εκείνη τη στιγμή σου μιλούσαμε. Φαινόταν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Και τα δύο κόμματα είχαν χάσει τις ταυτότητές τους και ψάρευαν στα θολά νερά του "μεσαίου χώρου". Θυμήσου τι φασαρία κάναμε (κι εσύ) με την υποψηφιότητα Τζαννετάκου για την υπερνομαρχία το 2002. Δεν ήξερα μόνον ότι θα την "παίξει" και του Χριστόδουλου, πράγμα που δείχνει ότι έχει αναλάβει "βαρύτατες υποχρεώσεις" (για τον Καραμανλή μιλώ και χρησιμοποιώ μία έκφραση του θείου του για άλλη περίπτωση. Είναι οι ίδιες υποχρεώσεις που τον εμποδίζουν να διώξει την Γιαννάκου και το σινάφι της και να δώσει ένα τέλος στην ιστορία της ... Ιστορίας; Αν ναι, τότε δεν πάμε καθόλου καλά, διότι, όσο μπουνταλάς κι αν είναι ο Κωστάκης (που δεν νομίζω να είναι και τόσο και ειδικά εν συγκρίσει με τον Γιωργάκη), δεν μπορεί παρά να καταλαβαίνει ότι και τα δύο (Χριστόδουλος και Γιαννάκου) έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος.
Είδες τον Σαρκοζύ; Δεν προσπάθησε να παίξει εν ου παικτοίς. Παρέμεινε "δεξιός". σταθερός και σοβαρός, χωρίς "λοξές ματιές" και κέρδισε. Είχε συνέπεια και ταυτότητα.

Φαίνεται ότι έχουμε και στην Ελλάδα "βαθύ κράτος". Εκσυγχρονιστικό-προοδευτικό βαθύ κράτος. Ανεξάρτητο του χρώματος γραβάτας του πρωθυπουργού.

Aυτό είναι και αυτό πρέπει να εξοστρακισθεί. Να μάθει ο εκάστοτε αρχηγός του δίπολου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι, οσάκις υποκύπτει στο "βαθύ λαρ..., εεε κράτος", θα χάνει τις εκλογές.

Μάρκος είπε...

Έγινε και σχετική συζήτηση στο μαγαζί του αγαπητού συν-ιστολόγου

http://roides.wordpress.com/2007/04/24/yok_cruises/

Μεταφέρω το τελευταίο μου σχόλιο

Δύο πράγματα

1. Όχι φίλτατε, για τα παιδάκια ΔΕΝ “φταίει το υπουργείο”. Για τα παιδάκια ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ! Μάλιστα! Φταις εσύ ως μέρος της κοινής γνώμης που ερεθίζεσαι από ειδήσεις κατά της Εκκλησίας, φταις εσύ ως μέρος της κοινής γνώμης που προβάλλεις τον αντικληρικαλισμό όπου και όπως μπορείς. Γνώμη μου είναι ότι το ναυάγιο δεν έχει καμία σχέση με την κρουαζιέρα. Κάθε λογικός άνθρωπος, κάθε ψύχραιμος άνθρωπος, κάθε σοβαρή χώρα θα πρόβαλλε στα ΜΜΕ του:

“500 παιδάκια, ομογενάκια που πήραν μέρος σε διαγωνισμό από πέρυσι και η καρδούλα τους το ξέρει πόσο θέλαν να κερδίσουν, θα πάνε μία κρουαζιέρα να γνωρίσουν 10-12 τόπους και θα έχουν μαζί τους και 10 παπάδες να τους ξεναγήσουν. Η εταιρεία της κρουαζιέρας είναι η ίδια. Τι ατυχία. Δεν έχει καμία σχέση. Να πάνε, να χαρούνε, να γνωρίσουν, γιατί η εμπειρία αυτή θα τους μείνει σε όλη τους τη ζωή. 500 παιδικές ψυχές είναι, που διαγωνίστηκαν”

Αντί αυτού, η αντι-κληρικαλιστική Ελλάδα (με τη βοήθειά σου και άλλων βέβαια) έβαλε τα ΜΜΕ της να πουν το εξής

πώς; Λοίζος; τι; θα είναι κι ο Χριστόδουλος; γαμάτη ευκαιρία! δώσε σήμα και πάμε, πόσο είπαμε θα κοστίσει; 600; ωραία, πάμε

“ο αλητάμπουρας ο Χριστόδουλος πάλι προκαλεί με τις αποφάσεις του. Έκλεισε κρουαζιέρα για λογαριασμό του και τους κολητούς του στο Αιγαίο! Σχεδόν ολόκληρο μήνα! Θα πάνε, λέει, εκεί που πήγε ο Απ. Παύλος! Λες και ταξίδευε με πλοία! 600 μύρια θα ΜΑΣ κοστίσει! Σα δε ντρέπεται, αντί να δίνει τα λεφτά σε ορφανά παιδάκια, αντί να χτίσει ορφανοτροφεία, πάει και τα τρώει για πάρτη του και κάνει ζωή μέσα στη χλίδα με κρουαζιέρες με τους κολητούς του”

Κατάλαβες; Πράγματι, ζούμε σε ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗ χώρα. Ζούμε στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Μόνο ο θύτης σήμερα δεν είναι η “θρησκεία”, είναι η “προοδευτικότητα” και ο “αντικληρικαλισμός”. Και το θύμα είναι ο Χριστόδουλος, η πίστη και περισσότερο από όλα αυτά, η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Μία ανελέητη προπαγάνδα.

ΑΥΤΟ είναι το ζουμί, κύριε Ροίδη μας!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έγινα "κοψοχέρης"μόνο μία φορά.Το 1981.Μετά,άλλοτε ψήφιζα με ζωγραφιές της κόρης μου και με λευκά κι άλλοτε δεν πήγαινα καθόλου. 26 χρόνια κανένα κόμμα δεν πήρε την ψήφο μου. Τώρα όμως, θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ.καιθα γράψω - κατά κόμμα- τους λόγους της ψήφου μου.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
1)Όχι στο επαίσχυντο βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού.
2)Όχι στο όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια (άρθρο 13 της ολομέλειας του Ευρωπ.Κοινοβουλίου)
3)Όχι στο "μόρφωμα Παπαθεμελή".
4)Δεν μου πάει να ψηφίσω ό,τι ψηφίζει ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογίαννης.
ΠΑΣΟΚ
1)Όχι στο επαίσχυντο βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού.
2)Όχι στις "νέες υποσχέσεις" που δεν έκανε 20 χρόνια.
3)Όχι στο "ίδιο κόμμα με την ΝΔ" (ρήση προ ολίγων ημερών από τον Στ.Μάνο)
4)Δεν μου πάει να ψηφίσω ό,τι ψηφίζει ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης.
Κ.Κ.Ε.(μόνο μια παρατήρηση φτάνει)
Κάποτε, όταν ο σημερινός Συνασπισμός αποπειράθηκε να του "κλέψει" το όνομα, γύρισε ανάποδα γη και ουρανό για να μη χάσει το όνομα! Το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας όμως, δεν πολυνιάζεται και τα χαρίζει.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτό το κόμμα δεν κατάλαβα ποτέ τι θέλει και τι πιστεύει. Ακόμα και στο άρθρο 13 του Ευρωπ.Κοινοβ.απείχε! ΔΗΛΑΔΗ;
ΛΑ.Ο.Σ.
Είδα έναν Καρατζαφέρη, να είναι ο μόνος από τους Έλληνες ευρωβουλευτές να παλεύει για τα Ελληνικά και Κυπριακά δίκαια,ενώ παράλληλα κατέκρινε τις Η.Π.Α.και την Παγκοσμιοποίηση. Αυτό μόνο μου φτάνει. Και θέλω να μπει στην Ελληνική Βουλή, για να ακούγεται άλλη μία φωνή. Με κούρασε το μέχρι τώρα τέλμα της.