Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

Ο Βορίδης φεύγει απο το ΛΑΟΣ και πάει στη …Ντόρα

Ο Βορίδης φεύγει απο το ΛΑΟΣ και πάει στη …Ντόρα

http://www.antinews.gr/?p=67545


Από Factorx | Πεμ. 21 Οκτ 2010, 11:21 στην/στις κατηγορίες Επισημαίνουμε, Πρώτη Σελίδα.

Ο Βορίδης …ιδεολογικός καθοδηγητής του ντοροκόμματος – ποιοι άλλοι συμμετέχουν

Θυμάστε που γράφαμε προχθές ότι ο Καρατζαφέρης ψαλιδίζει τον… Μάκη Βορίδη;

Δεν είναι μόνο η περιβόητη ανασφάλεια του αρχηγού του ΛΑΟΣ που τον κάνει να υποπτεύεται τους πάντες και τα πάντα και να θέλει όλα τα στελέχη του πιο κάτω από αυτόν στην σκάλα. Είναι κυρίως ότι ο Μάκης Βορίδης ετοιμάζεται να προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας. Χθες, εξάλλου, κυκλοφόρησαν νέα σενάρια διαγραφής του κ. Βορίδη από το ΛΑΟΣ, με αφορμή χθεσινή συνέντευξη του στην οποία εμφανίστηκε να διαφωνεί με τον . Καρατζαφέρη για τον διάλογο με την κεντροδεξιά.

Για να επιβεβαιωθεί έτσι και ο έλεγχος που ασκεί στο κόμμα του Καρατζαφέρη από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του η Οικογένεια Μητσοτάκη και να εξηγηθεί το χειροκρότημα της Ντόρας (και της Τρόϊκας) όταν ο κ. Βορίδης ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Βορίδης θα αναλάβει υπεύθυνος προγράμματος του νέου κόμματος, θα έχει δηλαδή την ευθύνη της ιδεολογικής και πολιτικής καθοδήγησης. Για να δούμε έτσι να συνενώνονται τα ακροδεξιά παραληρήματα με τις μεσαιοχωρίτικες απόψεις της Ντόρας και τον ακραίο φιλελευθερισμό των Στέφανου Μάνου και Ανδρέα Ανδριανόπουλου, προκειμένου να υπονομευθεί η πορεία του Σαμαρά προς την εξουσία.

Ναι διαβάσατε καλά. Και αυτοί οι δυο γίγαντες της πολιτικής …αναχώρησης θα συμμετάσχουν στο ντοροκόμμα, λένε οι πληροφορίες μας. Θα συνενωθούν δηλαδή διάφορα 0,2 και 0,3 % για να φτάσουν στο 1,5% της πανελλαδικής εμβέλειας της Μειοψηφίας Χανίων – Ευρυτανίας.

Α, ξεχάσαμε και τον κ. Κιλτίδη. Θα συμμετάσχει και αυτός βεβαίως.

Για τον κ. Τατούλη οι φήμες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.