Παρασκευή, Απριλίου 03, 2009

Ο Μάρκος αποχωρεί από τα μπλογκς

Είμαι ενεργός στα ιντερνέτια από το 1999-2000. Δεν αντέχω άλλο. Προσωπικές υποχρεώσεις περιορίζουν ασφυκτικά τον χρόνο μου. Ήδη το τελευταίο διάστημα πολύ αραιά ανανεώνω το ιστολόγιό μου. Το κρατώ ενεργό γιατί μπορεί μία φορά το τρίμηνο ή το εξάμηνο ή το χρόνο να μπαίνω και να γράφω κάτι. Αλλά κατά κανόνα θα είμαι απών.

Ευχαριστώ όσους συνομίλησα όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα τον σύντεκνο Πατριώτη που τα λέμε σχεδόν από την αρχή της ιντερνετικής μου θητείας στο ekloges.gr

Ευχαριστώ και ζητώ την κατανόηση από όσους τα έχωσα λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου. Το έκανα όπως δίνεις ένα χτυπηματάκι στον πωπό σε ένα μικρό παιδί όταν κάνει αταξίες!

Προσπάθησα να περάσω κάποιες δικές μου απόψεις που ήτανε πάντα ειλικρινείς και καθαρές.

Δεν ξέρω αν τα κατάφερα.

Τα λέμε σύντροφοι!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Διαβάστε Μακρυγιάννη, διαβάστε Γιανναρά, διαβάζετε αξιόλογες σελίδες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διαβάστε βιβλία

Μην βλέπετε τηλεόραση. Μην διαβάζετε εφημερίδες. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Αυτοί είναι τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.



ΥΓ. Κλείνοντας να πω ότι 1 ή 2 τύποι από την Κοινωνία μου κατέστρεψαν τη δημοσκόπηση. Γιατί; Έτσι δεν πετυχαίνετε τίποτα. Συνέλθετε! Τα αποτελέσματα μέχρις στιγμής για να δούμε τι τύποι μπαίνουν στο σάιτ μου. Όπως είπα, δεν μετράνε οι της "Κοινωνίας" γιατί είχαν 2-3 ψήφους πριν ξεκινήσει να γράφει το κοντέρ με τα χίλια και τώρα έχουν 49!